2018. február 19., hétfő

Belsőségek... öööö nem is, hanem bélések....

Én az a fajta dilis nő vagyok, akinek nem mindegy, milyen a belső. Az embereké sem, és a táskáké sem.
Sokszor előfordul, hogy egy táska amúgy tetszik, ám belenézve elszáll a vágy... egy snassz barna vászon, neadjisten bélésselyem elveszi minden vásárlókedvem. A sikisiki műszálas anyagoktól kiráz a hideg... és még a minőségen is rontanak: egy vékonyka olcsó vászon vagy műselyem pár hónap alatt elkopik, kilukad, foszlik, szakad. És akkor keresgetheted a bélésbe csúszott apróságaidat...
Ahhoz, hogy egy táska megdobogtassa a szívem, nem csak kívülről kell csudajónak lennie, legyen a bélés is ütős.
Legyen szép színű, a külsőhöz illő:Vagy kontrasztos:Vagy legyen hangulatában hozzáillő, kedves táskához kedves belső:Vagy legyen szolid, hogy ne vonja el a figyelmet a hatásvadász külsőről:Vagy legyen benne valami meglepő, humoros:És ami még nagyon fontos: jó minőségű anyagból készüljön, ne gyengüljön el egy mosás után. A saját táskámba egyszer egy régi ágyneműből szabtam bélést, mert annyira cuki virágmintás volt és annyira illett hozzá. Hát nagyon megbántam, mikor a varrás mentén elkezdett foszlani és végigszakadt, a zsebei leszakadtak, és ki kellett bontanom az egész táskát, szétszedni és újrabélelni.
A táskáimba mindig jó minőségű pamutvásznakat használok, legtöbbször vatelinre steppelve, hogy biztosan sokáig tudd használni. Ha mégis gond adódik, csak szólj és megoldjuk :)
Bővebben itt olvashatsz a belső titkokról ;)

Nincsenek megjegyzések:

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...