2017. december 21., csütörtök

Férfiaknak való

Szegény férjem mindig az utolsó, ha varrásról van szó. Másban igyekszem megbecsült helyen tartani, remélem, érzi is :) de bevallom, úúúúútáááálooook nadrágot felhajtani meg cipzárt cserélni és hasonlókat. Nem vagyok varrónő, nekem háromszor annyi időbe telik egy ilyen munka, mint egy szakembernek, más területen mozgok otthonosan.
És aztán ott vannak a férfiaknak való varrott ajándékok... mert mit is lehet varrni nekik??? Na jó, van egy csomóminden, mostmár rengeteg ötletet lehet lőni az interneten, próbálkozom is, hogy legyenek a palettámon fiúsabb cuccok is.
És a férfiaknak való táskaaaaa.... ez megint egy más terület, a férfiak nem igazán szeretik a textiltáskákat, kivéve a sikisiki anyagból való sporttáskákat és hátizsakokat, mert valahogy az van a fejükben, hogy ezek nem tartósak, amolyan szatyrok.
Pedig nem.
Itt van például a férjem nemrégiben végre testet öltő új táskája:


Igen masszív, többrétegű anyagból van, véd és tartós.
Válltáskaként és hátizsákként is hordhatja, így kerékpározáskor is kényelmes.Hát most egy darabig csend lesz, de tudom, hogy csak egy darabig, mert majd ez a táska új ötleteket szül és hamarosan azért fog nyúzni az én drága férjem......2 megjegyzés:

sztyor írta...

Nagyon vártam már, hogy megmutasd! Olyan szép lett! 💜

Erika Radics írta...

Köszi :)

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...