2016. november 11., péntek

Könnyedebbek

Közhelyes, de igaz, hogy egy nőnek sosincs elég táskája... Alap, hogy a színek miatt mindig kell egy kis változatosság, melyik kabáthoz vagy ruhához, cipőhöz éppen melyik táska jön velünk, de nálam, nagycsaládos anyánál van még egy szempont: a befogadóképesség.
Általában a pénztárcán, iratokon kívül nem sok cuccot hordok magamnál, de ha mondjuk játszótérre vagy sétálni indulunk a gyerekekkel, máris megtelik a táskám: vizespalack, pótszatyor, könyvek, játékok, törlőkendő, zsepi, stb, stb... Ezt a mennyiséget cipelni se kényelmes egy csini válltáskában, szívesebben viszem keresztbevetve, így a kezem is szabadabb marad a parlagonhagyott roller cipelésére.
Ezekre az estekre szerettem meg a tarisznyaszerű átvetős táskákat, kényelmes széles pántjuk van és három részre osztott belsőjük. Elnyelnek mindent, ami szükséges egy csapat gyerekkel, mégis hamar kéznél vannak a holmik. És nem kell lemondanunk a színekről és apró kedves részletekről sem, ezek közt is találunk az aktuális öltözetünkhöz illőt, csipkével, virággal, kockákkal, ki hogy szereti :)Válogass kedvedre a meska-boltomban!

2016. november 9., szerda

Sári remekel

Amikor elémtesz egy rajzot, hogy na ezt varrjam meg, mindig elkedvetlenedek. Nem vagyok én olyan ügyes, amennyire ő rajzol... Aztán nekiáll anyagokat válogatni, vágni, pakolászni, cérnát választ, áll mellettem és irányít. Néha hajcsár, de talán kell is, mert hamar lelohad az önbizalmam és vele együtt a munkakedvem, mikor egy-egy bonyolultabb részhez érek.
És hogy miket talál ki? Hamarosan megtudjátok, ezek még csak lájtos ízelítők az elvarázsolt fejében megfogant hihetetlen ötletekből...

Ha szeretnél te is ilyen vagy hasonló őrült és cérnával rajzolt táskát, kukkants be a meska-boltomba vagy írj e-mailt!

2016. november 7., hétfő

Cérnával rajzolt táskák


Újabb táskákat készítettem, de nem ám egyedül: a legnagyobb segítségem mostanában Sári, a kis művészünk. Tervez, rajzol, színeket válogat és mellettem állva felügyeli a "munkát".
De az egész család besegít, hiszen mindenki vesz le valami terhet a vállamról, ha varrok: mosogatnak, főznek, takarítanak, lesik a kívánságaimat.... igazán jó dolgom van! :) Köszönöm!


Kerestem, hogyan lehetne legjobban jellemezni ezeket az új táskáimat, ez a rövid mondat adja vissza a legérzékletesebben a technikát is, ahogy készült és a kész hangulatot is: cérnával rajzolt táskák. 
Ha szeretnél még több képet látni, látogass el meska boltomba!

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...