2016. június 17., péntek

BajuszokAki még nem ismerné, ő az én párom, János, avagy Janucbajusz. Az a pamacs az orra alatt elengedhetetlen tartozéka, testrésze szinte, sőt védjegye. Néha alakul, változik, ritkán (nagy bosszúságomra) eltűnik, de leginkább kackiásra pödörve jelen van. Én szeretem.... Jánost is és a bajuszát is. 


És tudom, nem vagyok ezzel egyedül. Bajuszrajongóknak készültek ezek a párnák, kukkantsatok be meska-polcomra

2016. június 4., szombat

Hangulatok......

Valamiért nekem összecseng ez a két kép... 
Egyik kedvenc képem ez kisebbik lányomról. Bár szerintem bárki elhinné, ha azt mondanám, hogy ez egy múlt század eleji fotó az alföldi gazdák életéből. Jól elkapott jelenet, jó arányokkal és környezettel.
 Sárikám itt másfél éves lehetett, szemmel láthatóan méltatlankodik éppen, sejtelmem nincs, miért. Talán a fotózás ténye zavarja...? Vagy csak nem ízlik a falat? Sose tudjuk már meg... 


Egyik kedvenc táskám, örökölt, kissé durva, de lágyesésű nyers lenből, horgolt fehér virágokkal. Egy darabka múlt ez is, jól megkomponált és mégis egyszerű kombináció...


Nem tudom, mi köti össze a két képet, de van valami finom harmónia köztük. Ti mit gondoltok?

2016. június 2., csütörtök

Portéka

Sokáig nem varrtam, nem volt jó a gépem. Nagyon frusztrált, bizseregtek az ujjaim, csinálni akartak valamit, az agyam is zsongott, rengeteg ötlet kavargott a fejemben. De gép nélkül csak tervek maradtak.
Aztán a másik gépemet sikerült helyrepofoznom, rájöttem, miért hurkol alul, nem mindig, csak amikor éppen olyanja van: egy millimétert arrébb tolódott az egész orsótok... Beállítottam és onnantól szabtam-varrtam éjjel-nappal, mert a vásárok vészesen közeledtek, és pár darab áruval mégse mutatkozhatok.
Jólesett varrni... látványosan fogytak az anyagok, nőtt a kész szépségek kupaca... Igazi nyári, nőcis holmik születtek, színesek, csipkések, látványosabbak és szerényebbek is. Felhasználtam hozzá mindent, ami a kezem ügyébe akadt, hogy még egyedibb és megismételhetetlenebb legyen minden darab :)
Íme egy kis ízelítő:

Még tart a vásári időszak,  így az árukészlet is folyamatosan változik. Érdemes hát a facebook-oldalamat látogatni, ott sűrűbben vagyok jelen :)
Kukkants bele az albumokba is, nézelődj és válogass a frissülő egyedi táskák és neszesszerek közt!
Szeretettel várlak!

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...