2015. október 24., szombat

Lányszoba ablaka

Nehezen alakul az otthonunk, mióta kész lett a tetőtér. Azt gondoltam, hú de jó, mindennek lesz helye, mindenki elfér, lehet szépítgetni, de ez ettől sokkal bonyolultabb... Olyan, mint abban a régi tili-toli játékban, ahol apró részletekből kell kirakni egy képet, ide-oda tologatva a kicsi négyzeteket, és amikor azt gondolod, egy részt kiraktál, át kell mozgatni az egészet, szétszedve, hogy folytatni tudd a képet...
Na pont így vagyunk, dobozokkal, szekrényekkel, ruhák és egyebek selejtezésével, mindennek keressük a helyét. Közben nem érzem még otthonosnak, hiányzik valami... Azok az apró dolgok, amitől szép is lesz egy otthon, egy hangulatos függöny, egy pici dísz, virág... De ma úgy érzem, jó úton haladunk, végre elindultunk :)
Igyekszem is ezentúl többet tudósítani, ha már végre van miről posztolni... Eddig nem sok kedvem volt, beszippantott a házimunka, nehezen álltam neki igazán jót alkotni. De most megígérem, hamarosan lesz folytatás!
Hanna ablakára régóta hiányzott egy függöny, azt is kitaláltam már, hogyan oldjuk meg a tetőablak problematikáját, csak apa két keze hiányzott a fúráshoz... És ma végre a helyére került az öreg tükör is, amire oly nagyon vágyott már Hanna:
2 megjegyzés:

Szera írta...

Hajrá! :)

Erika Radics írta...

Gyere, segíts.... :) mondjuk a leányod ötletei is jól jönnének ;)

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...