2014. április 19., szombat

Heti ötlet - Gyerekbarát szappantartó varró-módra

Sok szappantartót próbáltunk már. Hét ember napi többszöri kézmosása folytán a szappan hamar ázni kezd, a randa műanyag tartókban pedig megáll a víz és tovább áztatja... Szeretnék egyszer egy szép kerámia vagy üveg szappantartót, de a probléma maradna, és a tartó két napig se bírná épségben...
Véletlen alakult úgy, hogy a mosdó takarítására használt szivacson kötött ki a szappan, és csodásan bevált! A felesleges vizet a szivacs beszívja, a szappan nem csúszik le róla, és a gyerekek kezét se kell félteni a törött szilánkoktól :)
Ám nem túl esztétikus..... Ma reggel pár perc alatt készítettem kettő szivacsból egyet, varrtam hipp-hopp egy huzatot rá, így sokkal cukibb, nem? :)

2014. április 4., péntek

Szappanok

Sajnos a tavalyi rózsaszirmok elfogytak, így ez a szép rózsaszín agyagos szappanom most nem kapott díszítést... De az illata csodás, a krémes habja finom, kényeztetve kárpótol az esztétikai hiányosságokért :)


A homoktövises szappanról egyszer már külön is írtam, de készülök egy fényképekkel illusztrált bejegyzést írni, ugyanis folyamatosan áradoznak róla a használói és örömmel mutogatják, miket tüntetett el - amit ugyebár én nem látok, csak a hűlt helyét :) Ezért muszáj lesz dokumentálnom a változásokat... :)


Ha még nem próbáltad, milyen jótékony hatású a háziszappan, ne hagyd ki, a kapcsolat menüpontban  írhatsz nekem!

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...