2012. július 22., vasárnap

Terülj, asztalkám!:)

Íme, a finomabbnál finomabb szappanok! Mostanában ezzel foglalatoskodtam, feltöltve csappanó készleteinket.  És remélve, hogy másoknak is szerezhetek velük örömet:)


Általában olivaolajból, kókuszolajból és pálmaolajból készültek, házitejjel vagy anélkül.
Leghátul egy méhviaszos, fahéjas tömbszappan van, a méhviasztól és a kicsi kubebaolajtól csábító mézillattal... mint egy sütemény.
Előtte az a sötét színű homoktövis-őrleményt és kicsi teafaolajat tartalmaz, zabliszt, méhviasz és szőlőmagolaj gondoskodik az érzékeny bőr kíméletes ápolásáról.
Tőle balra egy levendulás húzódik meg szerényen, pedig igazán ő is dicsekedhetne finom zablisztjével és szőlőmagolajával. Levendulavirágok tarkítják...
Előtte egy paprikával színezett rózsaszirmos, méhviaszos szappan van, finom jázminillattal.
Középen áll az abszolut kímélő, ekcémára is kiváló olivaszappan zabliszttel, illat nélkül. De szerintem a háziszappanok önmagukban is nagyon finom, különleges illattal rendelkeznek, nagyon szeretem, ahogy belengik a házat...
Raffiával átkötve pedig egy kókuszolajtól bőven habzó, teafaolajtól gyengéden fertőtlenítő szappan látható, problémás arcbőrre nagyon remek, de mi samponként is használjuk.
Egyébként bármelyik szappan alkalmas samponnak, lágy ecetes-vizes öblítés után igazi tisztaérzeted lesz tőle, a haj pedig visszanyeri fényét és erejét.

Ha megtetszett valamelyik és szívesen kipróbálnád, e-mailben érdeklődj a részletekről!

3 megjegyzés:

Székely-Árkosy-Nóra írta...

Hű.....
És a fenyő asztal meg az alátét is sokat sejtet....ilyesmik vannak nálunk is. :D :D :D

Juccantó írta...

Nagyon sokoldalú,ügyes anyuka vagy!!!

Kriszti írta...

Egy "ígéret" jutott eszembe, amikor először-másodszor-harmadszor ...... láttam a képet: Ha csúnyán beszélsz, szappannal mosom ki a szádat.

Ilyen klassz szappanokkal ki a csuda bánná :D

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...