2011. augusztus 23., kedd

Mostanság...

... nagyon harcban állok az idővel és a tenniakarásommal. Ezért elnézést kérek mindenkitől, akinek tartozom, aki vár rám, akinek nem írtam, akinek nem küldtem, és aki bármiféle módon hanyagolva érzi magát!!! És kérem azokat, akik PIF-játékosaim, és tartozom nekik, jelentkezzenek kommentben, hogy minél előbb küldeni tudjam az ajándékokat!
És kérlek benneteket, ne nehezteljetek rám, íme az igazi bűnös:


Haragudjatok őrá (ha tudtok) :D

2011. augusztus 15., hétfő

Illatok...

Az egész ötlet akkor jött, amikor Hanna rosszullett a gyülekezetben... érzékenyorrúak vagyunk, és egy néni bazsarózsaillatú kölnije betette a kiskaput, menekültünk a környékéről:) Akkor eszembejutott, milyen jó volt, mikor egy levendulás teafiltert szagolgattunk hasonló környezetben, a levendula mindig frissít, nyugtat, elveszi a kellemetlen szagokat. De mégsem illik látványosan beletemetni az orrunkat valamibe... És eszembejutott egy gyűrű, amit ujjunkon diszkréten az orrunkhozemelünk, szippantunk egyet-kettőt, és még szép is. Így születtek a levendulaillatú, kedves kis gyűrűk, kisebbek és nagyobbacskák, és most a Meskán te is hozzájuthatsz!:) És mivel nagy tetszést arattak a lányok körében, levendula nélkül is készítettem párat...
2011. augusztus 3., szerda

Retro receptA múltkori emlékezős játék után most itt a recept a gyerekek naaagy kedvencéhez: íme a piskóta csokiöntettel! Kattintsatok és süssetek-főzzetek! Nálunk nagyon bevált ez a recept, télen sokszor ez a leves utáni fogás, de gyerekes vendégeknek is kiadós. Akkora adag lesz a receptben megadott mennyiségekből, hogy egyszer a négygyermekes barátnőmék és mi is jóllaktunk belőle egy leves után!:))

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...