2011. február 8., kedd

Natúran...

Próbáltátok már a mosódiót?
Úgy érzem, csak elkezdeni nehéz, mert annyira egyszerű és evidens dolog, hogy már gyanús....:) Én is így voltam vele, hónapokig szemeztem a neten a róla szóló írásokkal, mindenfelé körbejártam a témát, és komolyan azt hittem, valami humbug van a dologban, nem lehet ilyen olcsó és egyszerű valami, ami ennyire jó!
És de!
Nem csodaszer, nem tüntet el minden foltot, nem illatos (bár én szeretem a savanykás gyümölcsillatát...), nem fehérít... ellenben vízlágyító, öblítőszer nélkül is varázslatosan puhává teszi a ruhákat (még a farmert is), megőrzi a színüket, és teljesen természetes, olcsó és gazdaságos, nem allergizál.
Második éve használom, nagyon megszerettem! Kipróbáltam sokféleképp és sokféle területen, hajmosásra is, itt találhattok tippeket, recepteket!
És most olcsóbb a szokásosnál, még próbának is megéri ilyen áron, itt kuksizzátok meg!

A logo H.N. keze munkája...


5 megjegyzés:

m írta...

Szia Eri,
egyszer próbáltam, jó is volt, tetszett is, aztán - mivel utána kellene járni, de nem sokat:) - elmaradt. De most meghoztad újra a kedvem, és teszek némi erőfeszítést, hogy beszerezzem, hiszem minden igaz, amit írtál róla. Az illatával sem volt semmi probléma! Köszönöm!!!
(Milyen szép Nóra munkája!:)

inecsg írta...

Köszi, már rég szemezek én is az ökotakarítással-mosással, csak eddig lusta voltam rá. :-(

kiseri írta...

Hajrá, lányok!:) és a postaktg is csökken a pikk-pakk-pontokkal.
Ami még személyes kedvencem Beatrix boltjából, az a Tihanyi Levendulaolaj... hmmmm... annyira fini! és nagyon megéri! most is ettől illatozunk...:) popsitörlőkendőre használom, és száll az illata mindenfelé....

Csilla írta...

Én nem használtam még, de jó volt újra olvasni róla!Nézegettem már, meg barátném ajánlotta is...Azt hiszem itt lesz az ideje kipróbálni!
És ha már csak ennyivel is tehetünk a "földünkért" akkor miért ne:)!Igaz?

elina írta...

En is hasznalom...nagyon reg...es abszolutt meg vagyok vele elegedve. Habar hajmosasra meg nem probaltam...

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...