2009. április 26., vasárnap

Ismeritek...

...ezt a mesét? Nálunk mindenki gurul a nevetéstől, ha ez megy. És rájöttünk, honnan olyan ismerős George makogása...Samu így beszél... és mikor fog rendesen beszélni, nem tudjuk. Néha már komolyan idegesítő tud lenni, pl. még azt se mondja, hogy "kaki", és ha nem időben jövünk rá, mit akar, hát nem túl jó.

Azért egyvalami jó ebben a nembeszélésben: egyelőre csak három gyereket kell végighallgatni... bár nagyon kíváncsi lennék, mi van a kis fejében.

4 megjegyzés:

Sárosdi Virág írta...

Húha, ezt nem keleltt volna megírnod...most aztán feltámadt bennem a logpédus :)
Látom, már 3 éves...

Névtelen írta...

meg tudom érteni!!!!!!!!!!!!!
bár én csak röhögök rajta!!!!!!!!!!!
már látom magam előtt a kis kópét ahogy magok!!!!!!!!

kiseri írta...

Hát Virág, most mondd meg, mit tegyek??? Az orvos szerint nincs baj, Sári is később beszélt, de nem ennyire! És reménytelennek látom, még utánozni se akar... és közben azzal vígasztalnak, h Einstein is csak ötévesen beszélt...
Tegnap már nagyon idegesített az egésznapos nyögés-nyunyogás-dünnyögés, estére kikészültem rendesen.

Lassan családi fejlesztőnk leszel, hihihihi!

Sárosdi Virág írta...

Szia Eri!
Ebben a kérdésben nem a gyermekorvos a kompetens. Nem tudom, merre laktok, de egy szakembernek, azaz logopédusnak mindenképpen látnia kellene!
Ezt most a lehető legkomolyabban mondom.
Nagy divat várni a beszédproblémákkal, aztán iskola előtti évben kezd el mindenki kapkodni...akkor viszont már sokkal mélyebben gyökerezik a probléma, és hosszabb a terápia ideje is.
Ha megnézte szakember, és esetleg időhiány miatt nem tud vele foglalkozni(eszméletlen mi folyik az oktatásban....)akkor szólj, és segítek, amiben tudok. Addig is küldök majd emailen néhány dolgot...

Ha tetszett, maradj és olvass még:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...